Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със запалването

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със запалването

Здравейте имам (146 1,6 boxer). Oт скоро имам проблем с запалването. Предполагал че е от Code Key и компютъра. Виждам ,че сте разговаряли по темата. Към кой мога да се обарна за помощ. В сервизите ми отказаха.
    Предварително Ви благодаря.
    Иво

Чух за някой си Васко в Обеля но каде е точно и телефон не ми дадоха.

При мен също и се случи тези дни в жегата да откаже да разпознае Code Key. И не изгасва лампичката на таблото. Обаче после се оправи. Някой има ли идея защо става така?
    Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Я си ресет-нете компютрите /става като се откачи някоя клема от акумулатора за 10-15 мин/
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
        Я си ресет-нете компютрите /става като се откачи някоя клема от акумулатора за 10-15 мин/
        Ха ма това че един път е станало е изключение А при който не става да ми пише на ЛС
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: Проблем със запалването

Първоначално публикувано от ivok
          Здравейте имам (146 1,6 boxer). Oт скоро имам проблем с запалването. Предполагал че е от Code Key и компютъра. Виждам ,че сте разговаряли по темата. Към кой мога да се обарна за помощ. В сервизите ми отказаха.
          Предварително Ви благодаря.
          Иво

Чух за някой си Васко в Обеля но каде е точно и телефон не ми дадоха.
          А откъде си сигурен че е кодкей я опиши по-подробно проблема
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X